Grodbuffè

Jag och pappa åkte iväg för att fotografera grodor. Spännande -sa jag, svårt -sa pappa, men vi ger det ett försök……..
Det kokade i vattnet när vi kom, om ni någonsin har hört talas om att grodor ”kväker”, precis så var det….
och här kommer hela berättelsen….

Söndag förmiddag: Jag ligger på mage på ett liggunderlag precis vid vattnet…. vattnet kokar. Inte bara grodor! Helt plötsligt känner jag något som kittlar över baksidan av mina lår till min panik och skräck inser jag att det är en snok!!!!! Den ringlar över mig samtidigt som jag skriker i panik och tar mig upp därifrån jag ligger. Det blev inget mer fotande för mig den dagen. som tur var fick jag ett par bilder(kolla ovan). Vet inte om jag någon gång kommer att våga göra om detta. till saken hör att snokar ÄTER grodor, inte så konstigt att dom finns just där!!!! En riktig GRODBUFFE!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *