det går åt höst…..

…. nä, det är ett tag kvar. Det är +30 här idag och jag har träffat L och ätit glass och tittat på vår ställning som vi har i Sunnanå Stenmagasin. Jättemysigt, har ju saknat henne.

Tänker att jag vill skriva lite om min sommar. Det har varit halvkass väderlek, men igår kom värmen tillbaka och det är så himla skönt. Hela augusti och september kan ju vara varma och härliga. Det är vad jag hoppas på i alla fall.

Sommaren 2020 har ju varit annorlunda. Minst sagt. Corona kom ju i februari/mars. Vi hade ju bokat en resa till Cruft i England. För er som inte vet vad Cruft är, så är det en av Europas största hundutställningar. Vi skulle åka dit med några av mammas ringsekreterarekollegor. Skulle bo på mysigt hotell och äta god mat. och framförallt! gå på hundutställning och bara njuta massor. Men vi vågade inte åka.

Hela våren och sommaren innebar inställda utställningar och agilitytävlingar. så tråkigt men samma för alla och jag tror att mänskligheten har mått lite bra av att ta det lugnt och inse och förstå hur viktigt det omkring en faktiskt är. Jag har knappt träffat någon och dom jag har träffat har varit så värdefullt.

Nu har det hunnit bli augusti, tiden har gått otroligt fort trots att jag inte har gjort så mycket. Vill verkligen inte säga att sommaren är slut, hoppas som sagt på en fin augusti och en härlig september innan det är dags att tända ljus och ha raggsockor och tjocktröjor.

tidig sommar
härliga maj som ger mig vackra vitsippor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *