Qrut

Jag har varit dålig på att uppdatera…. eller väldigt dålig, till och med. Vi var ju på My Dog i januari, det gick inte så bra resultatmässigt. Hade det dock ganska lyxigt, bodde på Gothia Towers och åt god frukost och middagar. Trevligt var det.

Vädret har verkligen inte varit roligt. Grått och trist. Igen snö alls. Vi har kommit igång med agilityträningen för Qruts del. Nästa fredag ska vi träna för Magda igen vilket är superroligt och Qrut tycker att det är jätteroligt och har bra fart! Kommer få problem att hänga med!

Det känns ändå som om våren är runt hörnet och i maj har vi en fotoutställning i Åmål. Hoppas att jag kan få lite vårbilder i april så jag har lite nytt att ha på utställningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *