Norrköping utställning |2019

Efter två dagar med utställning landade vi hemma igen och idag åkte vi till skogen där hundarna fick rasa av sej lite…… Det har varit en lyckad helg i alla fall med massor av härliga människor. god stämning.

Dag ett:
SE UCH SE VCH AgD I AgHD I AgD 2 SKBV Lakej’s Lurifax blev bästa veteran och tredje bästa hane. Se VCH Se UCH Lakej´s Yackson From the Meadow vann championklassen och blev 4 bästa hane.
Dag två:
Inga superresutltat med dom stora men Zello fick SKBV!!!!
Hönsetorps High Speed ”Qrut” gjorde debut i ringen och även hans systrar, Cava och Fika. Det är svårt att hålla alla tassar i backen 😉 Qrut blev 1 HP och BIR valp och tillslut även BIS 2 Valp. Vi är nöjda med helgen även om det finns massor att arbeta med.

Kennelmamma Malin och Qrut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *