Backamo|augusti 2018

I söndags var det dags för Backamo Nationella utställning, Ljungskile. Zello var anmäld. Min dvärgschnauzervän Anna och hennes kompis Louise kom på lördag kväll och sov över med sina hundar och vi var på thai och åt på kvällen.
Som vanligt, upp tidigt på söndagen, mamma plockade upp mig och så gav vi oss iväg. Mamma hade satt upp tältet dagen innan så vi hade bästa platsen. När vi kom dit var Helena (Kennel Kahnjee Cole) och vi bytte strategi och lät henne visa istället.
Det visade sig vara bra 😉 Zello blev 2 Bästa Hane med cert!!!! tredje certet i sommar!!!!

 
IMG_6296
Som alltid, ett jäkla humör men han visade sig fantastiskt fint 🙂
IMG_6316
Helena och Zello!
IMG_6316 kopia
”Mycket bra huvud och uttryck. Mörka ögon välborna öron. Mycket bra hals och rygglinje. Välvinklad fram och bak. Utmärkt kropp, benstomme och päls . Rör sig väl. Välrepresenterad.” Domare: Torbjörn Skaar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *