Sommar |juni 2018

IMG_3100
Du vackra sommarSverige. Jag älskar skogen och lugnet. Jag skulle nog ha svårt att bo i en storstad, behöver få andas. Få ta mina hundar till skogen och se dom springa och leka. Vara lyckliga. Jag behöver få avbrott i min vardag och bli påmind om att jag inte fixar allt det där som ”normala” människor gör……
Jag behöver få stanna upp och komma ikapp efter en helg med utställning/agility(speciellt när det var +32 grader som det var förra helgen i Vänersborg). Även om det är roligt, även om jag gör saker som jag älskar att göra, måste det bli lagom av allt. Jag behöver gå undan och få tänka eller vila. Jag behöver bli påmind om det ibland.
Jag har börjat springa (spring, gå) och jag längtar efter den dagen då jag orkar hela vägen och blir mer uthållig. Tror att jag kommer bli starkare, fysiskt och mental. Jag har aldrig tränat så förut, har alltid sett att löpträning är något tråkigt och jobbigt. Jag har sagt så många gånger att jag vill göra det men har aldrig kommit igång. Nu går jag ut tre dagar i veckan. Vissa dagar är tyngre än andra och då går det långsammare, andra dagar orkar jag med.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *