Sommarkänsla | 8/6- 2018

_MG_4671
Njuter just nu. Vädret är underbart. Varje år är det samma sak när jag ska ta av mig en långärmad tröja. Skäms för ärren och hatar när folk tittar! Men, nu har det gått 13 år sedan jag gjorde något, någon gång måste jag vara förlåten? Egentligen är det ju jag som mår mest dåligt över det och det är inte värt det!!! Dom som känner mig vet om vad som har hänt, dom som stirrar som jag aldrig förr har sett och förmodligen aldrig se igen. Varför lägga ner massa energi och må dåligt!?
Förra helgen var Tanias föräldrar här. Som jag skrev förra veckan 😉 Det var otroligt varmt, över 30 grader så det var nödvändigt med ett bad. Fyra bad till och med!!!! Underbart!!! Och det där med att vara bland massor av folk, i bikini!!!
I helgen är det utställning i Vänersborg (Restagård) och på lördagen ska jag hjälpa Christina att visa en hund och på söndagen ska jag visa Zello! Tar ett djupt andetag och vet att all kommer bli bra. Jag gör mitt bästa!!!! Mer kan jag inte göra…..
Uppdatering kring detta kommer!!!!
34726516_10157522581969358_5395755134653300736_n

Håverud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *