Om Cupen |2018

Varje år anordnar Dvärgschnauzerringen en inofficiell tillställning som kallas för cupen. Dom senaste åren har det varit i Eskilstuna, Vilsta. Jag fick förfrågan om att fota cupen som jag även gjorde förra året. En utmaning. Roligt med min nya kamera och jag fick låna pappas tele.
Den 9/5 var det ”arbetande” hundar samt att SSPK hade en utställning på samma plats. Arbetande hundar innebar Rally, lydnad och agility. Många kom till start och det var väldigt omtyckt. Härlig stämning bland dom tävlande. Jag hade också valt att starta Oskar i agilityn samt att Zello ställdes ut.
För Zellos del den första dagen blev han 4BH men kanonfin kritik så vi var nöjda. Oskar blev bästa dvärgschnauzer i agilityn.
IMG_1454
Lydnad
IMG_1561
Fart och fläkt med apporten
IMG_1590
Agility
IMG_1600
Agility
IMG_1412
…. och lite rally. 
Dag två var det utställning. Jag fotade finalerna och lite runt omkring.
IMG_1886
Lilla Fanny som är från Lakej´s kennel.
IMG_1940
Och Zello hamnade på bild…
IMG_2131
En av mina favoriter från helgen 🙂
IMG_2133
Mycket nerver och fart.
På fredagkväll var jag och mamma hemma vid 22:00 och på lördagen åkte vi till Lidköping klockan 06:30 för att ställa Zello där. Han fick excellent med CK och fin kritik. Dock oplacerad.
”Stram välrepresenterad hund. Fint huvud. Utmärkt kropp. Borde ha haft mer vinklar fram. Visar sig i fin kondition”
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *