Har orden tagit slut?

Just nu har jag någon slags svacka med skrivandet…… Inte en svacka utan mer att orden har tagit slut. Minns inte när jag skrev något senast. Jag skrev hur mycket som helst förr. Kan det vara så att skrivandet var min terapi och att jag helt enkelt inte längre behövs? Jag vill ju skriva! Jag vill se orden hamna på papper och bli till något jag känner mig nöjd och stolt över. Hallå!!! bara en liiiiiten dikt eller en kort text. Please. 

Jag funderade på om det är så att jag har ett nytt stort intresse. Fotandet. Jag har alltid fotat, men inte så frekvent som nu. Jag fotar, utvecklas, hittar nya ventiler till att få ur sig allt det som gör ont.

Jag fick som läxa att skriva eller ta ett foto som representerar ”återhämtning”. Min tanke är att det ska bli både ett foto och en kortare text. Kanske inte skriva sådär tungt utan mer en text om just vad ”återhämtning” betyder för mig. Det ska vara klart till den 6/5. och den 7/5 är det en utställning i Lidköping som vi ska åka på.

”Jag saknar dej ibland. Speciellt när det gör ont.”- Dessa två meningar skrev jag för fyra år sedan. Kanske kan jag hitta orden i det där och skriva en text om just det.

IMG_4106

Oskarson den 29/4-2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *