Tävling i Partille 16-16/4

I helgen packade vi åter igen bilen full och stack ner till Göteborg för att tävla agility. Dexter skulle få starta klass 1 och Oskar skulle debutera klass 2. Klass 1 var på lördagen. Dexter verkade dock vara på någon annan planet och det gick inte alls. Första klassen var agility och hinder nummer två var gungan. Han kom aldrig igång efter det, så jag bröt. Hoppklassen sprang han tre hinder och sedan gick han av planen och stod och nosade, vilket han aldrig har gjort förr. Dom senaste tävlingarna har han varit väldigt disträ och jag har bestämt att han inte ska tävla agilityklass mer, utan bara hoppklassen och hoppas att få tillbaka lite motivation och vilja igen.

 

partille1

dag 2: Kall, lerig och regnigt.

Oskar  och min debut i klass 2. Började med agilityklassen och där blev det en frivillig disk då han tjuvstartade (Någon att lägga energi och tid på), men loppet kändes fint. Hoppklassen gick som på räls men så gick han ur sista pinnen i slalomet, men vi sprang bara vidare och hade en jättefin känsla i loppet. Helt klart en godkänd debut för vår del.

partille2

LillOskar har span på vad som händer på banan. 

partille3

Lars Delling tog denna bilden på oss:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *