Sista helgen i Karlstad

Denna helgen for vi än en gång till Karlstad och sista helgen med A1-utbildningen…… Det känns lite ledsamt att det är slut när man har lärt känna dom andra i gruppen.

På lördagen skulle vi ha praktiken i kursen. Det kom 13 hundar och förare som inte hade hoppat ett enda hinder innan och vi var indelade i grupper och hade stationer som vi växlade mellan. Slalom, hinder(och däck), kontaktfält samt tunnlar. Jag var väldigt nervös, det var nog flera också. Det blev en jätterolig förmiddag hur som helst. Härlig stämning!!!

På eftermiddagen hade vi lite praktik och gick igenom våran hemuppgift…..

Vi bodde på Gustaf Frödings hotell. Vi åkte dit efteråt och på kvällen var vi tio stycken som åt middag ihop. Skrattade och delade med oss av erfarenheter. Det var jätteroligt att läsa arbetena som alla hade gjort. Det var 13 helt olika kursupplägg!

Söndag. Sista dagen 🙁 Vi hade lite varvat med praktik och teori. Vi fick bekräftat att alla var godkända på praktiken och nu måste vi bara göra den avslutande teoridelen, men det gör vi hemma i lugn och ro…. det ska vara inne innan 3/4!!!!

När teoridelen är inlämnad och godkänd är jag utbildad A1-instruktör! Coolt:)

Vilken upplevelse. Vilka människor. Och hundar!!!  så tack, Anita Axelsson och alla andra!

IMG_2952

tröttis-Oskar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *