Fotat x2

IMG_2606

Jag och Tanja bestämde oss för att åka ut och fota. Vi skulle till Sunnanå, men hamnade i Vita Sannar. Gick runt där någon timme och sedan tog vi oss vidare. Till Sunnanå. Det var lite för soligt(om det kan vara det?!) och lite för skarpt ljus… men jättehärligt.

IMG_2770

Igår hade mamma fest hemma, så pappa kom till mej och hundarna, vi såg på film och så stannade han kvar hos mej över natten. Idag vaknade vi rätt tidigt, rastade hundar, åt frukost och åkte hem till mamma. Min moster Eva mötte upp oss och så åkte vi till Yttre Bodane. Det var ett oroligt härligt väder, men för soligt även idag. För fotande. Men det blev lite bilder ändå.

IMG_2774

Hundarna var naturligtvis med…. lyckliga hundar!!!

IMG_2758

nu är det melodifestivalen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *