A1 utbildning för Anita Axelsson

Helgen som var stack jag och mamma upp till Karlstad på fredagen för att ögonlysa Oskar, vilket blev ua. Han ska para en liten tik som heter Freja! Det fiffiga är att det är en av veterinärerna som äger den……. Oskar fick träffa Freja och dom verkade gilla varann, nu väntar vi bara att hon ska börja löpa!!!

Vi åkte till hotellet på eftermiddagen och på kvällen gick vi och åt på en resturang där vi fick ha med Oskar!!

På lördagen började A1 utbildningen för Anita Axelsson på Dog o Rama. Väldigt intressant och lärorikt. Vi gjorde en snabbpresention och när jag sa vad jag hette och vad min hund hette, utbrast Anita: ”Oskar har jag hört MASSOR om!”. Oj, det blev ju lite nervigt. Funderade över om Anne hade sagt något, men det visade sig vara veterinären som hade berättat det, dom var tydligen vänner:)

Sista dagen var söndagen. Lika intressant, men jösses så trött man var efter många timmar. Nästa gång, den sista gången, kommer vi ha praktik med nybörjare som kommer. Vi kommer jobba i grupper. Intressant, men lite nervöst. Dessutom har vi en läxa: 1. Göra en kursplan och 2. Hinderövningar(minst 3).

 

0 reaktion på “A1 utbildning för Anita Axelsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *