Fotointresset…..

Mitt fotointresse blir bara större och större. Jag älskar att sitta och titta på fotografier, diskutera dom med pappa. Ha en annan åsikt än honom, inse vilket guldgruva hans intresse är för mig. Mamma och jag har alltid delat intresse, först hästarna, nu hundarna. Pappa och jag har alltid varit nära varandra, men nu delar vi fotandet.

Vi har båda två Canon, jag kan låna objektiv och andra saker. Testa innan jag köper och bläddra i hans böcker och tidningar.

Jag älskar att sitta och titta på bloggar, få tips och intryck. Se något som jag vill göra, ha tankar kring hur jag vill lägga upp det och se hur jag vill ha den slutliga bilden.

Det har snöat i natt. Jag blev hämtad av Eva förut och var och fikade med henne. Lagar mat, lyssnar på musik. Bloggar. ska rasta hundarna:)

Detta var bara korta rader om vad som tar upp massor av tid just nu!

IMG_2551

Skållerud. Februari 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *