Lite från en förmiddag i Sunnanå

2016-01-28 tog jag hundarna och kameran och åkte till Sunnanå Hamn. Där finns det utrymme för hundarna att springa och för mig att fota lite. Fint väder. Jag hade lite planer och hade tittat ut lite olika motiv som jag hade tänkt. Några saker måste jag ta någon annan dag eftersom det var för soligt. Men det gjorde ingenting, både jag och hundarna njöt av solen och det ”vårliga” vädret.

Under kommer lite av det som blev okej när jag fick in bilderna i datorn.

IMG_2231

Gillar rosten och färgerna som blir av det i solen…

IMG_2225

Is

IMG_2223

Vackra linjer…

IMG_2244

Fönster och rost. Detaljer.

IMG_2257

När jag var liten hade min farmor och farfar ett sommarhus i Sunnanå. Närmsta grannen hade detta slottet i sin trädgård och jag var alltid så fascinerad av det, men även livrädd och stod och gömde mig bakom ett träd. När jag var i Sunnanå igår stannade jag till och hade äntligen modet att gå in och fota! och idag var det inte så skrämmande….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *