Snö

Idag har det varit otroligt vackert ute. Jag har sådan tur att jag både har hundar och kamera, vilket gör att jag kommer ut. Hundarna har sprungit för fullt i snön och jag har försökt få lite bilder…..

På tisdag ska jag åka och möta Tania och fota i Håverud. Ska bli intressant om jag kan få  något på datorn. Ska ta tillvara på Tanias kunskaper och idéer och försöka få lite annan synvinkel. Jag suger åt mig allt som pappa säger, men jag kommer nog aldrig bli en landskapsfotograf. Jag älskar detaljer och kontraster. Jag och pappa diskuterade, vad som är bra och vad som är mindre bra. Jag måste hitta min nisch. Precis som jag har gjort med skrivandet. Det behöver inte vara grammatiskt korrekt eller som i fotandet, jag har min egen idé och jag tänker följa det jag tycker är viktigt. Naturligtvis vill jag lära mig allt och om en halvår kanske jag inte alls fotar samma saker eller på samma sätt. Det återstår att se!!! Så länge får ni hålla tillgodo med det jag just nu tycker är viktigt och fint.

Pappa är och kommer alltid vara min stora förebild vad det gäller fotografi!!!! 

2015-06-04Agility1

Dexter sommaren 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *