Klass II hund!!!!!

I fredags packade mamma och jag bilen och åkte till Kristinehamn. Började att åka till brukshundklubben och satte upp vårt tält och därefter gick vi ut och åt. Rastade hundar och sov ganska många timmar ändå. På tävlingsdagen var vi på plats tidigt och vi var ett härligt gäng som hängde i två tält.

Det svänger snabbt i agility. Första klassen med Dexter tappade jag honom för ett ögonblick och vips! en disk. Blev så förvånad, för jag trodde att han var med mig. Nya tag. Efter första agilityklassen med Oskar var jag övertygad om att jag var nolla, men då talade någon vänlig själ om för mig att han hade rivit första hindret, vilket gjorde mig så jäkla besviken. Tiden hade räckt till en andra plats. Men eftersom jag inte såg det sprang jag mycket bättre.

Dexter skötte sig bra även om det inte höll till någon pinne.

Sista klassen som var agility smal B var jag så förbannad på mig själv och kunde fokusera om och nolla sista loppet. Men det kändes som om det var många som hade gjort bra hopp, men tillslut visade det sig att det bara var två nollor i klassen.

Jag är så nöjd efter helgen. Fina hundar, fina rundor, roliga banor, härliga vänner och finfin känsla. Och två pinnar!! Målet för året var att få Oskar uppklassad:)

kristinehamn1

kristinehamn2

kristinehamn3

2. Oskar (Agility Smal B)

0 fel 41.28 2/22

3. Oskar (Hopp Smal B)

0 fel  31.87 3/31

6. Oskar (Agility Smal A)

5 fel  38.56 6/26

4. Dexter (Hopp smal A)

2.41 fel 55.41 9/32

i tisdags åkte jag och mamma till Karlstad och tränade första passet för Anne Bucksch. Blev otroligt nöjd så det hoppas jag att vi kan fortsätta med:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *