tankar kring sista tävlingen……

När jag hade vunnit två klasser i Strömstad, tänkte jag att jag var så nöjd att det inte spelade någon roll hur det gick resten under dagen. Korkad tanke, för jag jobbade inte fullt ut på resten av klasserna och var lite slarvig…….. Hade kunnat gått hur bra som helst den sista klassen med Dexter, men jag svek honom på något vis. Så, alla tävlingar, ALLA klasser ska vi gå in med attityden att jag ska vinna! 100%

Denna veckan har gått i veterinärens tecken. I onsdags var vi i Karlstad och ögonlyste Oskar, gick bra. I torsdags var vi i Åmål, dels för att ta bort tänder på Dexter, han har inte många kvar, men otroligt pigg och glad. Dels kollade vi upp en knöl som Oskar har haft. Vi träffade en veterinär i Borås som tittade på honom och han kunde inte utesluta att det var något allvarligt. Men vår veterinär i Åmål kände på den och stack i den och konstaterade att det var en talgköttel (som en stor finne) och inget farligt alls. Men vi bestämde ändå att hon ska snitta och ta ut allt som är i den så fort uställningsäsongen är slut. Jag har verkligen oroat mig massor sedan det utlåtandet vi fick av tävlingsveterinären i Borås. Att stackars Oskar skulle bli kuperad och  inte ha några bakben kvar. MINST. Så det är otroligt skönt att veta att det inte alls är farligt.

På torsdag åker vi till Svenstavik och Åsarna. Dags för SKKuställning i Svenstavik och SSPK på Åsarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *