Träning för Maud Alm och Elin Fahlgren

Förra helgen drog vi hela familjen till Årjäng. Jag fick komma med på en träningshelg för Maud Alm. Jättetrevligt hela helgen och bra banor och upplägg. Filmande en del, men jag har inget program att ladda upp dom i.  Hur som helst var det jättetrevligt.

I tisdags var jag i Göteborg och tränade för Elin Fahlgren. Var kanonkul att komma igång igen efter ett uppehåll. Banan var utmanande och rolig. Dessutom fick mina hundar hoppa en mur som dom aldrig har gjort förut.

På söndag åker jag med mamma till Linköping när hon ska jobba där och lämnar Oskar till Carina. Han ska med till Tyskland på utställning och blir borta en vecka, det är redan tomt. Uppdatering kommer kring det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *