Malmö SKK utställning

Uppdatering från Malmöutställningen SKK.

”Flott hane. Vackert  maskulint huvud. Bra uttryck. Korrekt bett. Flott överlinje, snygg svans. Bär sig utmärkt. Ngt rak i vinklingen. Bra pälskvalitet och färg på kroppen, ngt brun på benen.”

-Excellent med CK, 3ökl. Domare: Catharina Almroth, SWE.

Vi hade en härlig helg, jag och mamma + hundarna. Vi åkte ner till Gunilla och Bengt och trimmade Oskar på fredagen, fortsatte ner till Malmö och in på hotellet, efter en promenad och lite mat på hotellet somnade vi tidigt på kvällen.

Lördagen började klockan 06:00, bad och frukost på hotellet och så drog i vi till  utställningen. Resultatet var inte vad vi hoppades på, vi jagar ju sista certet. Men det var himla trevligt och alla fina människor.

På eftermiddagen drog vi ut på stan och fika och shoppade lite och sen tog vi en lång promenad med hundarna. Vi åt middag på en jättefin resturang och satt i baren en stund. På söndagen stack vi till min kusin som bor i Helsingborg och hade det jättemysigt med kusinbarnen.

Sen bar det iväg hemåt igen!!!!

Sen kan vi avslöja att Oskar blev #3 svart/silverhane 2014 SSPK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *