Härlig dag med hundarna i skogen

Denna helgen har Anna-Lena och Gösta(DS) varit här och hälsat på. Igår var det trim och massor av prat och mat. När jag hade vaknat till liv imorse drog jag och pappa i förväg till skogen och fotade Oskar(och mej), mamma och Anna-Lena kom lite efter och då tog vi en långpromenad i skogen och hundarna fick springa lösa och leka lite. Gött.

Nu längtar jag bara efter att snön ska försvinna så vi kan börja träna igen, det är något vi saknar, alla tre. Vill att tävlingssäsongen ska komma igång, har som mål med Oskar att bli uppflyttad till klass 2 och Dexter att ta den sista pinnen i Ho 1. Ska börja träna kontaktfält så fort det bara går och lägga ner mycket energi på det.

Så snart pappa har fixat ett par kort  lägger jag ut dom. Håll tillgodo med detta inlägget så länge!!!¨

Hittade ett citat som jag kände mycket med, ”Överkroppen är nutiden och underkroppen är framtiden.” -Jenny Damm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *