TJOHO i Karlstad

OK, sista tävlingen för 2014 är avklarad och vilken tävling sen!!!!

karlstad5

Disk med Oskar i Ho1, så onödigt, hade jag väntat 0,5 sekunder hade vi nollat loppet, men men, så lång borta. Dexter nollade sitt lopp Ho1 och blev trea med PINNE!!

I Ag1 hade jag tagit en stor risk och faktiskt anmält Dexter som aldrig går Agilityklassen, men tyvärr blev det en disk där. Oskar nollade sitt lopp och jag hörde ingen tid eller så, slutade i alla fall med en andra plats och PINNE!

karlstad2

Jag var väldigt nöjd med dagen! och så stolt över mina fina hundar!!!!

karlstad1

Vilken avslutning på 2014! Tack till mamma och pappa som var med och hjälpte mig med hundarna. Christina och Veronika, Marielle, Jenny, Anna-Lena och Anna som gjorde tävlingsdagen rolig och underhållande!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *