Uppdatering

osk

Det har regnat mycket det sista, inte jättekul att springa i blött kallt gräs och riskera att skada både mig och hundarna. I fredags var jag ändå uppe i Dalskog och körde lite med båda killarna. Kändes bra och roligt. Har anmält mig till tävlingen på Hammrö den 31/11 och det blir det sista för i år. Dom ska få vila hela december.

På tisdag den 18/11 åker jag och mamma till Göteborg till min moster Eva med hundarna. Jag ska träna för Elin den 19/11 och mamma ska jobba i Göteborg den dagen så jag ska vara med Eva och min kusin och hennes barn:)

Är lite dålig på att uppdatera bloggen, men det händer inte mycket. Idag har jag ändå varit i Brålanda och köpt andra pinnar att ha till slalom. ska inviga dom imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *