träning

Sedan jag skrev sist har jag varit på ytterligare en träning för Elin i Göteborg. Jag önskar så att jag bodde närmre och hade mer pengar så jag kunde träna för henne en gång i veckan. Jag lär mig så jättemycket på den timmen som jag har.

Varit mycket focus på hur jag lägger upp banan, hur jag går och planerar. Sist blev det mycket prat men det är rätt jobbigt att träna privatträning ensam med två hundar, blir inte mycket tid till paus och få andas. Det är dessutom lyx att vara inne på fina mattor.

Jag har gått ur Melleruds BK. Jag fixar inte att vara mindre värd, inte ha samma röst som alla andra på klubben. Bara för att jag inte har en brukshund, bara för att jag har satsat på agilityn, så räknas inte jag. Jag vet att klubben inte har råd att köpa in massa hinder, men när jag säger att jag vill sitta som ombud för agilitysektionen blir jag nästan utskrattad och får till svar att jag ska leta efter ”agilityvänner” på facebook, BLIR JAG FÖRBANNAD!!!!!

Idag stack jag till Christina, det var några stycken som ville träna inför träningstävlingen nästa helg och jag ser både dagen idag och tävlingsträningen och tävlingen på Hammarö den 31/11. I December ska hundarna få vila….. förhoppningsvis kommer det vara snö och det blir bra träning att springa lösa i skogen!!!!

!2012 026

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *