Agilityträning

Ska avslöja vad jag och hundarna har gjort ett par gånger i Göteborg. I somras var det som vanligt läger för Magne Aldén i Dalskog och jag diskuterade då med honom om det fanns någon bra instruktör att träna för två gånger i månaden och då föreslog han Elin Fahlgren. Så, tre gånger har jag varit hos henne och tränat….

Jag är supernöjd med träningen, Elin som i instruktör och sättet hon lär ut. Igår fokuserade vi mycket på ”bananalyser”. Hur jag ska tänka när jag går en bana och så testade vi naturligtvis delar och en hel bana.

Detta var vad Elin föreslog:

1. Gå banan och kolla var hindrens står i banan.

2. Gå hundens väg.

3. Bestämma hur jag ska handla.

Det kändes bra och är ett sätt jag ska använda. Höjdpunkten var åndå när det var en sak som inte jag löste med Oskar och vi funderade om han inte visste eller om jag inte var tydlig och då provade Elin med honom och det satt på första försöket:)

Nästa gång är faktiskt redan nästa vecka, sedan är det en gång i november, sedan ska hundarna få vila i december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *