Aldrig riktigt nöjd

Jag håller på att strula hela tiden med utseendet på denna sidan… hittar något jag gillar och sedan ångrar jag mej, så nu får vi se hur länge den får se ut såhär!!!

Det har blivit riktig höst ute. Det har Ösregnet ett par dagar och varken jag eller hundarna har varit särskilt noga med att gå ut. Men det känns i hela kroppen att det har blivit dåligt med promenader, för både mig och hundarna. Nu är det uppehåll och jag lyckades gå mellan ett par skurar förut.

Pappa har även gjort en demo-planka för att träna kontaktfält här hemma. Så jag inte behöver åka enda till Dalskog. Speciellt nu när det är sådant skitväder och bra att göra mellan skurarna.

Nu är det fredag igen, ingen tävling eller utställning denna helgen. Vi har dock klubbmöte på söndag som jag ska gå på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *